Wednesday, April 13, 2016

Bertukar

Sekian lama tidak bersiaran, kini kedai aima menampilkan dagangan baru, kopi dah xde lagi keronsang dah abis stok....sejadah ikut permintaan dan usaha sekarang jajan untuk snek time, akan di update nanti....buat orang kuantan boleh dapati stok simple aima snek di orchid vendor kuantan....ada jejari ketam ...tunggu kemaskini akan datang .....

Nak senang kena susah dulu, kegagalan lumrah, banyak benda tak menjadi...buat satu belum tentu tak  buntu ...huhu....janji buat, maaf kepada mereka yang tak dilayan smsnya sebab dah terlalu lama terpendam...tak sempat nak layan.....masalah bukan sembarangan, ....

Monday, May 26, 2014

Sejadah Putih

stok yang ada sekarang kat kedai aiman, sejadah putih pelapik muka. rm20 termasuk pos
pm kat fb https://www.facebook.com/KedaiAiman atau wassap je no tertera sebelah...




Sunday, January 19, 2014

Friday, January 3, 2014

ABAIKAN

STOK DI BAWAH SEMUA TELAH CLEAR...NANTIKAN STOK BARU DAN TERUS KE fb kedai aiman

Monday, November 18, 2013

Stock Kerongsang Baru

 

                       

stock baru sampai sedozen yg set, tinggal lagi empat ni je,
harga masih sama, rm25 termasuk postage, pm aima di
https://www.facebook.com/KedaiAiman
atau whats app di 016 3226328

Saturday, October 26, 2013

Kehabisan Barang Sudah

semua barang telah habis dan kegigihan untuk melebarkan lagi peluang dan sayap keronsang tetap ada...minggu depan order lagi ....minggu depan tepek sini...

Tuesday, September 17, 2013

keronsang

1.    2. 

 3.      4.

semua dari satu ke 4 berharga rm25 termasuk pos (pos xpress)
untuk dapatkan sila like https://www.facebook.com/KedaiAiman atau msg je aima, 016 3226328